Funktionspræster
Pilgrimspæsten

Pilgrimspræst Anne Louise Lindström Hanson

Kontakt:

Email: anlh@km.dk
Telefon: 20 14 50 23
Træffes bedst tirsdag – fredag mellem kl. 9-15. Mandag er fridag.

Pilgrimshuset
Klostergade 16-20
4930 Maribo

Som pilgrimspræst er jeg på mange måder ’en præst i bevægelse’.

Det betyder kort fortalt, at jeg gerne tager vandrestøvlerne på og går med, hvis I har arrangeret en vandring, hvad enten det er som sogn, i forbindelse med konfirmander eller I kommer ”udefra”.

Jeg kan være behjælpelig med at lede en vandring, afholde andagter, bøn og lign. undervejs og endelig med at være der som ’medvandrer’. At være der som ’medvandrer’ på livets til tider støvede, snoede og bakkede veje betyder netop, at jeg også kan bruges til den mere fortrolige samtale. Som alle andre præster har jeg tavshedspligt. 

Som pilgrimspræst er jeg særlig tilknyttet Pilgrimshuset i Maribo Domsogn, og jeg vil derfor gerne opfordre alle, der interesserer sig for vandringer og fordybelse til at holde øje med de mange vandringer og andre arrangementer, som vi afholder i løbet af året. Vi har foruden det et herberg til overnattende gæster – samt en hyggelig cafe, der byder på kaffe og kage, forskellige frokostretter, fællesspisninger og en smuk udsigt ud over Søndersøen.

At være pilgrim handler således ikke kun om at være i bevægelse, men også om at være i ro. Og vi i Pilgrimshuset ønsker, at alle skal føle sig velkomne, hvad enten man er på vej med snørede vandrestøvler, eller man blot kommer forbi for at puste ud.

Læs også:

"Men vi lader tankerne vandre" - interview i Fritidsnyt 2018