Funktionspræster
Korshærspræsten i Nykøbing F.

Korshærspræsten i Nykøbing F.

Kathrine Asklund Brorsen

Kontakt:

Telefon: 61 55 27 30
Email: kasb@km.dk

Træffes alle dage undtagen fredag.

Kirkens Korshær Varmestue: Jernbanegade 43, 4800 Nykøbing F.
 

Det er ikke altid, at livet former sig som vi gerne vil have det. Drømme går i stykker. Vi oplever svigt fra vores nærmeste venner og familie. Eller vi kommer selv til at svigte dem vi holder allermest af. 

Måske er broerne helt brændt til familie og venner og ensomheden fylder mere end hvad godt er. Brændt fordi det kan være svært at have relationer, hvis man er psykisk sårbar eller har et alkohol eller stofmisbrug. 

I Kirkens Korshær mener vi, at alle mennesker har værdi. Uanset hvor skrøbeligt livet ser ud. Og vi møder altid mennesker i øjenhøjde – også når de ligger ned.

Som korshærspræst kommer jeg i Kirkens Korshærs varmestue tirsdag og onsdag. Varmestuen er et værested for alle, der har brug for et sted at være uden, at der bliver stillet krav, og der er altid tid til en samtale! Uanset om det er om svære emner eller den lille gode samtale.

Er det for svært at være et sted med andre mennesker kommer jeg også på hjemmebesøg.

Fra dette efterår af vil du også kunne møde mig i gadebilledet i Nykøbing, når jeg tager ud med min Christianiacykel pakket med kaffe og the og masser af tid til at lytte!