Til menighedsrådene
DAP - Vores fælles intranet
Intet billede:

DAP - vores fælles intranet

DAP er en forkortelse for Den digitale ArbejdsPlads og er folkekirkens intranet. at du som menighedsrådsmedlem kan holde dig orienteret om nyheder fra stift, provsti eller Kirkeministeriet.

Alle med tilknytning til folkekirken mulighed for at få adgang til DAP, og det er på DAP, 

Det er også på DAP, at en række af menighedsrådets administrative opgaver løses. Håndbøger, skabeloner til ansættelsesbreve og håndtering af rådets officielle e-post er eksempler på opgaver, som løses på DAP. Desuden rummer systemet en række muligheder, som kan støtte rådets daglige administrative opgaver. 

Stiftsadministrationens kommunikation med menighedsrådene

Generelle nyheder og meddelelse vil altid bliver meldt ud som en nyhed på DAP.

I byggesager o.lign. med det enkelte menighedsråd foregår kommunikationen via email til menighedsrådets postkasse. Alle menighedsrådsmedlemmer kan se denne mailudveksling.

I personsager foregår kommunikationen via email til menighedsrådets fortrolighedspostkasse, som formanden og kontaktpersonen har adgang til. Det er meget vigtigt, at fortrolighedspostkassen bruges i disse sager, da kommunikationen dermed foregår i et sikret rum mellem menighedsrådet og stiftet.

Mere om DAP
Du kan få mere at vide om DAP ved at aktivere nedenstående link (husk at slå lyd til).

Læs og hør mere om hvordan du som menighedsrådsmedlem bruger den digitale arbejdsplads.


Log ind på DAP

Hvis du har brug for hjælp til Den Digitale Arbejdsplads kan du ringe til DAP-support på tlf. 7020 2595 eller skrive til dap-support@remove-this.km.dk