Om Lolland-Falsters Stift
Gudstjenester på nettet

Gudstjenester på nettet

På grund af faren for smittespredning med corona er alle gudstjenester aflyst til og med 13. april. Derfor tilbyder Lolland-Falsters Stift i denne periode gudstjenester og fælles nadver på nettet - se dem fra søndag morgen

Af Inge Haandsbæk Vestergaard

Gudstjenester er aflyst, og det er de til og med påsken indtil videre. Men evangeliet skal ikke forstumme af den grund. 

Derfor vil stiftet hver søndag sende korte gudstjenester på video fra stiftets provstier. Videogudstjenesterne vil blive lagt op på stiftets Youtube-kanal, hjemmeside og Facebook hver søndag kl. 10.00. 

Der er desuden lavet en video med nadverritualet, så man i eget hjem kan deltage i nadver ved at se videoen, mens man indtager en bid brød og lidt vin eller saft.

Det er særligt i krisetider, at vi har brug for at høre kristendommens budskab om ikke at tro og ikke frygte, mener biskop Marianne Gaarden:

"Vi har brug for at få næring til troen i denne tid, hvor den normale hverdag udfordres. Så når kirkedøren lukkes, må evangeliet formidles på andre måder. Klik dig ind her på siden søndag formiddag klokken 10, og deltag i en andagt fra en af stiftets kirker og med en lokal præst."

Musikken leveres af domorganist Vibeke Vanggaaard.

 

Nadver - deltag i nadver online:


Gudstjeneste fra Lolland Vestre Provsti:


Gudstjeneste fra Maribo Domprovsti:


Gudstjeneste fra Lolland Østre Provsti:


Gudstjeneste fra Falster Provsti: