Find en sorggruppe
Sorggruppe for pludseligt tab - Nykøbing F.

Sorggruppe for pludseligt tab - Nykøbing F.

 


Tiden efter man har mistet kan føles svær at bære ikke mindst, når vi brat har mistet, den vi holdt af. I en mindre gruppe kan man tale med andre om savnet og tomheden, om sine tanker om det uretfærdige og uforståelige. Sorgen over den afdøde er smertefuld og kan fylde sindet med en følelse af forladthed og tristhed. I gruppen gives der tid til at arbejde med sorgen.

Sorg tager tid. Sorg er en naturlig reaktion på det at miste en, man holder af. Mange bliver overraskede over, hvor lang tid det kan tage at komme sig efter et dødsfald. Sorgen kan man arbejde med, men savnet vil altid være der. At give sig tid til at arbejde med sorgen kan have stor betydning for, hvordan hverdagen kommer til at fungere senere.

Ofte vil mennesker omkring en have svært ved at forstå langsommeligheden og trætheden samt forvente, at nu må man da snart være kommet over det, derfor kan samtale med andre i samme situation være en hjælp.

Samtalegruppe – sorggruppe

I en mindre gruppe kan den enkelte ved samtale bearbejde sin sorg, og finde nye muligheder i sit liv. Gruppen vil mødes hver tredje uge og vil blive ledet af sognepræsten. Samtalerne er fortrolige.

Gruppen mødes i Klosterstræde 3 efter aftale. Deltagelsen kan dreje sig om et forløb på 3-4 måneder. Man kan begynde efter den indledende samtale med sognepræsten, der afdækker om det er den rette hjælp. Deltagelse er gratis.

Kontakt: 

Sognepræst Lill Arendt Hemmingsen          
Klosterstræde 3, 4800 Nykøbing F
Telefon: 51 80 00 83 - Email: LIAH@km.dk

Lill Arendt Hemmingsen