Find en sorggruppe
Sorggruppe for folk, der har mistet - Maribo

Sorggruppe for folk, der har mistet - Maribo

Denne sorggruppe har som sit formål at give plads for sorgen ved at vi lytter til hinanden, fordi vi ved, at når sorgen får lov til at være det, den er, så får den mulighed for at forandre sig, så den ikke fortsætter med at være tung at bære.


På et tidspunkt i livet kommer vi alle ud for at miste en af vore kære. Det medfører en tom plads i livet, og ofte er det forbundet med stor sorg og savn. Det hører med til den menneskelige tilværelse. Og alligevel kan det synes uoverkommeligt at leve videre. Mange kan hente hjælp i at få lov at tale om tabet og savnet, men ofte kan det være svært at få lov til det. Vi har så travlt med så mange ting, og der kan være langt imellem de medmennesker, som giver sig tid til at lytte. Denne sorggruppe har som sit formål at give plads for sorgen ved at vi lytter til hinanden, fordi vi ved, at når sorgen får lov til at være det, den er, så får den mulighed for at forandre sig, så den ikke fortsætter med at være tung at bære.

Hvad foregår der?: Efter en indledning ved en af gruppens ledere, begynder vi arbejdet i gruppen. I indledningen bliver der gjort rede for gruppens retningslinjer, så alle kender rammerne for det, der skal foregå i gruppen.

Hvem kan være med?: Enhver, som har mistet og som ønsker at tale med andre om sit tab.

Hvem er ledere?: Sognepræst Per Møller og tidligere sognepræst Birgitte Flensburg.

Hvor og hvornår foregår det?: På sognepræst Per Møllers kontor, Klostergade 2 i Maribo efter nærmere aftale.

Hvad koster det?: Deltagelse er gratis

Ønsker du at være med? Kontakt
Birgitte Flensburg på telefon: 3091 1443 eller Per Møller på telefon: 5478 4421.

Birgitte Flensburg

 

Per Møller