Nyheder
Nyheder

"Voksenkatekumenatet" - orienteringsmøde for stiftets præster om samtale om tro

Vil du være med til at tilbyde et forløb for menighedsrådsmedlemmer (og andre interesserede), som giver mulighed for at tale med andre om tro, og som samtidig tager dem med ind i gudstjenesten? 


Samtale - det er det "katekumenatet" kan. Det er en metode til oplæring i den kristne tro, som ikke tager udgangspunkt i, at præsten skal holde foredrag, men at hver enkelt deltager får lov til at reflektere selv og dele sine erfaringer og overvejelser. Vi har alle prøvet metoden i større eller mindre grad og har haft utrolig meget glæde af den selv. Katekumenatet slutter med en gudstjeneste i Domkirken ved biskoppen. Resten af forløbet findes der udførlige og gennemprøvede instruktioner for. Men alt er præget af frihed til at sammensætte forløbet efter deltagernes ønsker og behov.

Vi påtænker at tilbyde katekumenatet på forskellige geografiske lokaliteter i stiftet efter nytår.

Kom til møde i Sognets hus, Maribo, hvis du har lyst til at høre nærmere. Det er onsdag den 31.oktober kl 9.00-11.00. Der serveres kaffe og brød, derfor vil vi bede om tilmelding til domprovst Anne Reiter på mail: abre@km.dk senest 30.10.

Arrangører er: Hans Maaløe, Ida Støckel Rolle, Marianne Eilskov Hansen, Jannie Edelberg Nielsen, John Andersen og Anne Reiter