Nyheder
Nyheder

Spis lækker mad og støt Kirkens Korshærs sociale arbejde på Lolland og Falster

I anledningen af Kirkens Korshærs Landsindsamling 2018 kan du få en eksklusiv madoplevelse i Varmestuen i Nykøbing F.

Stjernekokken Simone Bundgaard Mistarz og den meget dygtige kok Frederico Ramirez vil søndag den 25. november 2018 kl. 17.30 kreere en mindeværdig middag.

Alt dette får du for kun 498,- kr.:

  • En lækker og spændende 3. retters menu med tilhørende vine
  • Kaffe/the med sødt og avec

Og en masse god service, hvor personaler og frivillige vil sørge for, at I ikke mangler noget som helst undervejs.

Alt overskuddet af middagen går til Landsindsamlingen, hvor vi her i Lolland og Falster området vil satse på vores nye ud kørende varmestue.

Du kan bestille og købe billetter ved at bruge mobile pay nr.: 15881 og skriv ”Middag og dit navn”. Så sørger vi for at du får en plads reservation. Det er også muligt at komme ind i varmestuen og købe billetten kontant.

Sted: Kirkens Korshærs Varmestue, Jernbanegade 43, 4800 Nykøbing F.

Om Kirkens Korshær i Lolland-Falsters Stift

Kirkens Korshær har siden 15. november 2017 lavet socialt arbejde på Lolland og Falster. Varmestuen i det gamle hotel ”Baltic” har i dette første år haft besøg over 4000 gange af mange forskellige mennesker. Vi hjælper i Varmestuen med morgenmad, frokost, mulighed for at tage et bad, få udleveret rent tøj, få vasket tøj, få udleveret sovepose, liggeunderlag og især hjemmestrikkede sokker er gode til at holde varmen i.

Der er altid en at tale med, når du kommer i varmestuen. Der er tre faste ansatte og 20 dygtige og engagerede frivillige, der sørger for at maden er af høj kvalitet og samtalerne lige så.

Hver tirsdag og onsdag kan man også møde vores korshærspræst Kathrine Asklund Brorsen, der bl.a. holder andagt hver onsdag.

Vi hjælper fattige børnefamilier fra hele Lolland og Falster; både med samtaler og udlevering af mad. Vi har endnu ikke plads til en familiecafe, men vi holder stadig kontakten med forældrene.

Du kan altid få mere af vide om udviklingen af det sociale arbejde på Lolland og Falster ved at tage kontakt til projektleder Maria Mistarz Benzon.