Nyheder
Nyheder

Teologihøjskolen Lolland er klar med nyt kursusprogram 2018/19

Kursusemnerne spænder lige fra forestillinger om dødsriget og livet efter døden til nordisk kirkekunst. Du er velkommen!

Teologihøjskolen lægger vægt på, at vanskelige tilgængelige teologiske, kirkelige, og trosmæssige emner formidles, så alle kan være med. Du behøver derfor ikke nogle særlige forudsætninger for at deltage.

Hvad er der i det for dig?

  • Du får udvidet din horisont.
  • Du får en større forståelse af egen tro. 
  • Du får indblik i, hvad andre tror.
  • Du får glæde i mødet med mennesker med samme interesse

Undervisningen ligger på onsdage mellem kl. 19 - 22 finder sted i henholdsvis Nicolaihuset i Nakskov, foredragssalen på Svanevig Hospice og i Søllested Præstegård. Det koster 75,- kr. pr. kursusdag. Tilmelding skal ske 1 uge før kursets afvikling.

Du finder kursusemner og øvrige praktiske oplysninger på Teologihøjskolen Lollands hjemmeside, hvorfra der også kan ske tilmelding.

Om Teologihøjskolen Lolland

Teologihøjskolen Lolland blev oprettet som en fortsættelse af "Det treårige kursus i Kristendomskundskab", der blev gennemført 2 gange i 1990'erne i Søllested Præstegård. Kurserne blev udbudt af Dansk Bibelskole i København som en pendant til "Teologi for lægfolk" i Århus. Kurset sluttede med uddeling af diplom til deltagerne. Biskop Th. Græsholt var en af underviserne. 

Underviserne er lokale og meget engagerede.


Kontakt:

Skoleleder
Bente Asschenfeldt
Strandparken 21
4941  Bandholm

Telefon: 54771620

Email: beasva@gmail.com