Nyheder
Nyheder

”Gud har vej alle steder” - Sat 7: Et mirakel i Mellemøsten

Foredrag om SAT 7 ved Hanne Myrfeld fra Horsens, onsdag den 10. oktober 2018 kl. 19.00 i Sognets Hus, Maribo. 

Den kristne satellit TV station, Sat 7 sender TV døgnet rundt til det meste af Mellemøsten. Stationen har daglig omkring 21 millioner seere, hvoraf de fleste er muslimer.  Det kan lade sig gøre, fordi SAT 7 ikke taler negativt om politik eller Islam og andre religioner, de taler kun positivt om kristendom. Desuden udmærker stationens mange børneprogrammer sig ved ikke at vise død og ødelæggelse.

Hanne Myrfeld har var i 80érne udsendt til Nigeria for Mission Afrika (tidl. Sudan Missionen) og stiftede der bekendtskab med Sat 7 for første gang. Hun blev som alle andre voldsomt imponeret af Sat 7´s arbejde og har fulgt stationen tæt lige siden.

Hanne Myrfeld vil fortælle om, hvordan stationen i sin tid blev oprettet, og frem til den store succes SAT 7 er i dag. SAT 7 har altid gået nye veje og anerkendes i dag bredt for de undervisningsprogrammer, stationen sender til de mange børn, der sidder i flygtningelejre uden mulighed for at komme i skole. 

Gratis adgang og alle er velkomne.

Foredraget er arrangeret af Stiftudvalget for Mellemkirkelige Relationer og Religionsmøde. 

Kontaktperson:
Sognepræst Tom Friis
Telefon: 54 86 80 42 - Email: TFR@km.dk

En gruppe af stiftets præster var i foråret på besøg i Libanon. Et af turens absolutte højdepunkter var besøget på den kristne satellit TV station Sat 7 i Beirut. Artiklen kan du læse eller genlæse her.