Nyheder 2019
Nyheder

Hvem skal have Den Kirkelige Innovationspris 2019?

Der er stor kreativitet og virkelyst i Lolland-Falsters Stifts kirkelige liv. Nu kan du hjælpe med at sætte fokus på initiativer, der gør en forskel, ved at indstille dem til Den Kirkelige Innovationspris

Café i kirken? Morgensang for teenagere? Der sker mange gode ting rundt om i kirkerne. Nu kan du indstille dit yndlingsinitiativ til Den Kirkelige Innovationspris. Foto: Folkekirken.dk.

Der er og bliver igangsat mange gode og kreative kirkelige projekter rundt om i stiftet, som fortjener at blive delt og kendt til inspiration for os alle.

Innovationsprisen tildeles en person eller en gruppe af personer, der i løbet af året har gennemført et godt kirkeligt projekt – stort som småt, der har bidraget til at udvikle og styrke det kirkelige liv i stiftet. Det kunne være et projekt i sognet, et projekt i samarbejde mellem sogne, provstier og kommune, eller et samlet projekt for alle i Lolland-Falsters Stift. Den Kirkelige Innovationspris vil blive uddelt på landemodet den 12. juni 2019.

Sådan gør du
Send os dit bud på, hvem der skal modtage Den Kirkelige Innovationspris senest onsdag den 22. maj 2019. Skriv en kort beskrivelse af projektet, begrund hvorfor du gerne vil indstille det, og send gerne fotos med, til lfstift@km.dk.

Alle indsendte indstillinger vil blive offentliggjort på stiftets hjemmeside mandag den 27. maj, hvorefter du kan stemme på dit favoritinitiativ til og med den 7. juni 2019. Afstemningen sker via et link på stiftets hjemmeside www.lfstift.dk.