Nyheder 2018
Nyheder

Himmelske Dage på heden 2019

Himmelske Dage, de tidligere Danske Kirkedage, er det største fælleskirkelige event i Danmark og arrangeres hvert tredje år. Det sker den 30. maj - 2. juni 2019 i Herning.

Logo for Himmelske Dage på heden 2019

Der er masser af spændende tilbud på programmet – skraldegudstjeneste, pilgrimsvandring, eksistenslaboratorium på Herning Sygehus, gospelkoncert, bibelrefleksioner 5 forskellige steder i byen, meditationskoncert, kæmpe-kirkekaffe-bord, koncerter, et hav af workshops og seminarer samt et brag af en åbningsgudstjeneste på torvet og meget mere…

Formålet med Himmelske Dage er på bredest mulig fælleskirkelig basis at samle mennesker - både til trospraksis og trosamtale. Det betyder, at der sættes fokus på hvad troen er. Der sker meningsudveksling, hvor man i fællesskab behandler kirkens opgaver og problemer i verden, ligesom der er et ønske om at drøfte og tage hånd om et praktisk engagement i samfundet – lokalt, nationalt, internationalt og fælleskirkeligt. Himmelske Dage vil gerne både styrke deltagerne i deres kristenliv i hverdagen, men også åbne op og byde indenfor til dialog og fællesskab.

Læs meget mere om det spændende program, tilmeld dig nyheder og meget mere på www.himmelskedage.dk.

Himmelske Dage er også på Facebook.