luther

Torkilstrup – Lillebrænde – Gundslev – Horbelev og Falkerslev Sogne inviterer alle, der er interesseret i Luther og reformationen med på en bustur til Erfurt, Wittenberg og Wartburg i det tidligere DDR. Rejsen er for alle uanset, hvor man bor.

 

Vi skal bl.a. bo i Eisenach, hvor Martin Luther boede hos en familie Cotta, hvor der er museum i dag. I samme by ligger det nyrenoverede Bach-Museum, hvor der dagligt er mulighed for at høre små koncerter på gamle instrumenter og meget mere.

Vi skal besøge den ældste og smukke by Erfurt. Vi skal bl.a. med på rundvisning i Det Evangeliske Augustinerkloster, hvor Martin Luther boede nogle år af sit liv.

Vi skal se Dronningens broderede alterbordsforhæng, et såkaldt antependium  - til kirken i Wittenberg. Dronningen var selv til stede under indvielsen af kirken efter en gennemgribende renovering, den 2.okt. i år.

Vi skal også besøge den kendte borg Wartburg, hvor Luther holdt sig skjult i 1521 efter rigsdagen i Worms og endelig ser vi også Wittenberg, hvor Luther underviste og slog sine teser op på slotskirkedøren i 1517. Som optakt til reformationsåret 2017 har byerne været igennem en omfattende restaurering, så der venter os mange spændende oplevelser. Se endvidere brochuren.

Pris per person: Kr. 5.195,- (tillæg for enkeltværelse)

Rejseledere på turen: Sognepræst Nina Morthorst og Sognepræst Mette Marie Trankjær. Turen tilrettelægges i samarbejde med Unitas Rejser.

Hent brochuren  (pdf)  Hent tilmeldingsblanket (pdf)                        

Henvendelse om brochure, tilmelding og yderligere oplysninger til Sognepræst Nina Morthorst på tlf.:  61 20 44 14 E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

   
© Lolland-Falsters Stift