ramme kirke72ppi 3

Listen over AMU-kurser målrettet ansatte i Folkekirken er lang, men kurserne bliver ofte aflyst, fordi det er svært at samle hold. Det skal en ny hjemmeside gøre op med.

Det er aldrig sjovt at blive afvist. Heller ikke når kursuset bliver aflyst på grund af for få tilmeldinger. Men med den nye hjemmeside www.uddannelsesdating.dk skal det være slut med aflyste AMU-kurser.

På Uddannelsesdating.dk kan man sætte sig selv i spil som mulig deltager til et konkret AMU-kursus, og når der er nok til at oprette et kursushold, bliver man kontaktet af en skole med tilbud om at deltage i kurset.

AMU-kurser tilpasset Folkekirken

Uddannelsesdating.dk tilbyder en række anerkendte kurser, som er målrettet statslige arbejdspladser og sektorer. Med udgangspunkt i Folkekirkens løbende behov for efteruddannelser udvikler Kompetencesekretariatet kurser til Folkekirken.

Uddannelsesdating.dk bliver løbende opdateret med anerkendte uddannelser fra det offentlige uddannelsessystem. I øjeblikket kan man vælge mellem seks kurser, der er målrettet ansatte i Folkekirken:

  • Kirkefunktionærens møde med mennesker i sorg/krise
  • Rundvisning i kirke og på kirkegård
  • Hygiejne for fødevarehåndtering under bagatelgrænsen - målrettet Folkekirken
  • Pasning af kirkens udendørsarealer
  • Personregistrering - særlige opgaver

Kursuspriser

Prisen afhænger af uddannelsens længde, om uddannelsen afholdes på et uddannelsessted eller egen arbejdsplads og ikke mindst af dit uddannelsesniveau. Målgruppen for AMU er faglærte, ufaglærte og etatsuddannede, men AMU er tilgængeligt for alle, der bor eller arbejder i Danmark.

Den daglige deltagerpris er som følger:

  • For AMU-målgruppen: mellem ca. 110 og 190 kr. pr uddannelsesdag.
  • Udenfor AMU-målgruppen: mellem ca. 700 og 1.200 kr. pr uddannelsesdag.
   

Det sker  

man tir ons tor fre lør søn
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
   
© Lolland-Falsters Stift